Gratis levering, gratis retour

          Luiertassen voor modebewuste moeders

                   


 

                    Levering en retourzendingen altijd gratis


                    Levering en retourzendingen zijn altijd kosteloos, je mag ruilen of je krijgt je geld terug. Als je bestelling voor 16.30 uur bij ons binnen is   
                    dan versturen we nog dezelfde dag, in de regel heb je je bestelling dan de volgende dag al in huis.

                  

                    Geen verzendkosten


                    Belle Beau tassen worden in heel Nederland, België, Duitsland en Groot-Brittannië gratis bezorgd. Voor alle overige landen binnen Europa   
                    hanteren wij een standaard toeslag van € 20,-. Als je een tas buiten Nederland, België, Duitsland en Groot-Brittannië wilt laten bezorgen,

                    dan verzoeken wij je vriendelijk om vooraf contact met ons op te nemen.


                    Verzenden met Post NL


                   Wij verzenden met Post NL, wel zo vertrouwd. Je kunt je zending volgen met Track & Trace zodat je weet waar je pakket zich onderweg bevindt.


                    Geen retourkosten


                    Mocht 'n product van je bestelling om welke reden niet bevallen dan kun je het, zonder opgaaf van reden, aan ons retourneren, geheel kosteloos.
                    Het retour zenden van je product  kan eenvoudig door de bijgeleverde retoursticker op de doos te plakken en deze terug te sturen naar ons
                    antwoordnummer via Post NL. Terugstorting van je aankoopbedrag, of creditering van je creditcard, gebeurt binnen 2 tot 3 werkdagen na 

                    ontvangst van je retourzending.


60 dagen retourrecht

          Luiertassen voor modebewuste moeders

                   


 

                    Tijdelijk 30 dagen retourrecht


                    Onze belangrijkste prioriteit is dat jij tevreden bent. Daarom kun je jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst

                    kosteloos, zonder opgaaf van reden, aan ons terugsturen met behulp van de meegeleverde retoursticker.

                  

                    Simpel retourneren


                    Retourneren werkt heel simpel. Vul het retourformulier in, check je gegevens op de achterzijde en pas deze zonodig aan. Voeg het retourformulier bij het

                    product dat je terugstuurt* en plak de retoursticker op de doos. Breng het pakket naar het postkantoor en je krijgt automatisch je aankoopbedrag retour.


                    Terugstorten van het aankoopbedrag


                    Terugstorting van je aankoopbedrag, of creditering van je creditcard, gebeurt binnen 2 tot 3 werkdagen na ontvangst van je retourzending.


                    Ruilen


                    Wanneer je het artikel wilt ruilen nemen wij uiteraard ook de verzendkosten van je nieuwe bestelling voor onze rekening.


                    Vragen


                    Als je nog vragen hebt over onze retourprocedure, dan kun je die stellen aan een medewerker van onze klantenservice.

                    Tijdens werkdagen zijn wij van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 085-8783543.

 


VEILIG EN SIMPEL BETALEN

 

Transacties bij Belle Beau worden door Ogone (www.ogone.nl) verwerkt via een beveiligde omgeving. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.

Bij Belle Beau kun je op verschillende manieren betalen:

 

iDeal iDEAL (Nederland)
Veilig en makkelijk afrekenen in de vertrouwde betaalomgeving van je eigen bank. Als je bankiert via internet, dan kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL wordt ondersteund door de volgende banken:
ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank.
Meer informatie over iDEAL >>
   
 
mastercard
mastercard-secure
MasterCard
Via ons beveiligde Ogone betaalsysteem kun je direct online afrekenen met je MasterCard. Met MasterCard® SecureCode™, een nieuwe service voor internetbetalingen, zorgt MasterCard ervoor dat je gegevens nog beter beschermd zijn als je betaalt via internet.
Meer informatie over MasterCard >>
 
Visa
verified by visa
Visa Card
Via ons beveiligde Ogone betaalsysteem kun je direct online afrekenen met je Visa Card. Met Verified by Visa zorgt Visa ervoor dat je gegevens nog beter beschermd zijn als je betaalt via internet.

Meer informatie over Visa Card >>
 
 
Afterpay
AfterPay, achteraf betalen met digitale acceptgiro.
Met digitale acceptgiro je online bestelling betalen via AfterPay. AfterPay voert voor BelleBeau.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij BelleBeau.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 500,00 als je betaalt via AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
Je kunt bij vragen altijd contact met Afterpay opnemen >>

Voor meer informatie over Afterpay verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website >>
 
 
Paypal
PayPal
PayPal is een zeer veilige en eenvoudige manier om online te betalen. Je betaalt via een PayPal account, die gekoppeld is aan een creditcard of bankrekening van je eigen keuze.
Meer informatie over PayPal >>
 
 
American Express
American Express
Via ons beveiligde Ogone betaalsysteem kun je direct online afrekenen met je American Express Card.
Meer informatie over American Express >>
 
 
Bancontact / Mister Cash
Bancontact/Mister Cash
Veilig en makkelijk afrekenen in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen Belgische bank. Als je bankiert via internet, dan kun je direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Bancontact/Mister Cash wordt ondersteund door de volgende banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank.
Meer informatie over Bancontact/Mister Cash >>
 
 
Zelf
 overmaken
Zelf overmaken
Maak het volledige bedrag onder vermelding van het ordernummer over op (Rabobank) rekeningnummer 1557.33.397 t.n.v. BeauBags te Druten.
We verwerken je bestelling na ontvangst van je betaling (soms nog dezelfde dag).
 
 
 
Belle Beau voldoet aan de eisen van de wet Koop op afstand. In deze wet is onder andere geregeld dat de bedrijfsgegevens, het adres, de contactgegevens, het btw-nummer, de verzendkosten en de bedenktijd op de website moet staan.